Inge’s Choice: Odette Lunettes Mitchell

Zo aan het eind van het jaar kijken we rond in de collectie en zien we veel kunststof weer terug komen.

Desalniettemin heb ik voor de bril van december gekozen voor een metalen frame. Namelijk de Mitchell van Odette Lunettes.

Odette Lunettes wordt gezien als een tijdloos mode eyewear label met een edgy touch. In slechts 3 jaar tijd werd Odette Lunettes een populaire stijlreferentie in België en overschreed onlangs internationale grenzen. Veel beroemdheden hebben bewezen trotse ambassadeurs van Odette Lunettes te zijn.

Odette Lunettes is vooral geliefd bij het jonge publiek. Niet enkel jong qua leeftijd, maar vooral qua ingesteldheid. Want after all: age is just a number. Het zachte prijskaartje voor een Odette Lunettes is dan ook een sterke troef. Samen met de hippe en trendy brilmonturen, weet Eline De Munck menig brillenliefhebbers’ harten sneller te doen slaan.

De Mitchell draag ik zelf in het blauw en de unieke lijnen en vormen geven het montuur een tikje eigenwijsheid. Niet standaard, niet te wild maar precies goed.

Ook de overige monturen van Odette de Lunettes zijn zeker de moeite waard als je wat bijzonders wilt, iets hips, iets net een tikje anders en vaak ook nog in meerdere kleuren.

Zien we je gauw?

Janet’s Choice: monturen voor het najaar

Geef het najaar kleur!

Passend bij een nieuwe najaarsoutfit heeft Roling Optiek een grote collectie monturen in kleuren die daarbij passen, zoals de merken Res Rei, WooW, Blackfin en Theo.

Janet heeft al heel wat leuke reacties gekregen op haar nieuwe bril. Wij helpen u graag ook een keuze te maken. Kom gerust langs en maak dan  gelijk even een afspraak voor een oogmeting, via de site of bel 0595-202019.
We ‘zien’ u graag!

Caro’s Choice: Blackfin Simos

Het is weer lente en wij hebben weer even lekker vernieuwd.
Er zijn wat oude merken uit gegaan en we mogen nu Blackfin in de Roling familie verwelkomen. Blackfin is een Italiaans merk met titanium brillen. Titanium is hypoallergeen en niet toxisch, waardoor het voor iedereen geschikt is. Ze werken met prachtige kleuren en ik heb een van hun brillen uitgekozen om even in het zonnetje te zetten; de Simos.

Janet’s Choice: the WOOW factor

Komend najaar zorgen wij bij Roling Optiek voor de WOOW factor!

Niks ‘grijs weer’ en ‘winterdipjes’, maar één en al kleur met onze nieuwe collectie WOOW monturen. Wat knap je daar van op! We kunnen ons voorstellen, dat met zoveel modellen en kleuren, het moeilijk kiezen is, maar daar helpen we je graag bij.

Kom gerust langs en maak gelijk een afspraak voor een oogmeting, we nemen alle tijd voor je.

Tot gauw, dan ‘zien’ we elkaar.

Let op: koopavonden alleen nog op afspraak

Beste klant,

Vanaf week 36 zijn onze koopavonden alleen nog te bezoeken via een afspraak.
We staan nog steeds elke vrijdagavond voor je klaar tot 20:00 uur, alleen moet je van te voren even een afspraak maken. Dit kan gemakkelijk via onze website of telefonisch via (0595) 20 20 19.

Met vriendelijke groet,

Het team van Roling Optiek

Vacature: (Leerling)opticien of verkoopmedewerker

Wie zijn wij?
Roling Optiek is een optiekzaak in het hogere segment, gevestigd op een toplocatie in Winsum. Wij werken met een klein en gezellig team van specialisten met korte lijntjes. Er is binnen het team geen top-down communicatie. Wij zijn goed op de hoogte van
de laatste ontwikkelingen. De hoge service en advies op maat maakt Roling Optiek onderscheidend binnen de optiek. Wij bieden inspraak, verantwoordelijkheden, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een bonusregeling. Er is ruimte en mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf.

Wie ben jij?
Een (leerling)opticien of verkoopmedewerker met een passie voor het vak. Je bent representatief, leergierig en op de hoogte van de nieuwste trends binnen de optiekwereld. Verder ben je een teamspeler die bereid is samen te werken en collega’s helpt te groeien. Het is je doel om samen met de klant op zoek te gaan naar de beste kijkoplossing. Je hebt een Havo/MBO 4 werk- en denkniveau en goede sociale en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je bereid om op zaterdag te werken, overige uren en dagen zijn in overleg.

Ben jij het talent dat Roling Optiek zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Reageer dan via info@rolingoptiek.nl met een motivatiebrief en CV. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Serengeti

Deze maand is het tijd voor een Caro’s choice!

Het mooie weer komt eraan, dus hoog tijd voor een zonnebril in de spotlight! Serengeti zonnebrillen zijn de crème de la crème van de zonnebrillen. Wij hebben zelf inmiddels ook al een hele verzameling thuis liggen.

De reden dat wij hier zo enthousiast van worden is vanwege de optimale zonbescherming. Serengeti glazen kleuren namelijk mee in de felle zon waardoor ze nog wat donkerder worden, tevens zijn ze ook nog gepolariseerd. Als laatste zijn de meeste glazen ook van echt glas (mineraal). Hierdoor zijn ze krasbestendiger dan kunststof glazen. Deze Serengeti glazen kunnen ook op sterkte gemaakt worden.

Er zijn verschillende zonnebrillen trends voor aankomende zomer. We zien oversized en hoekig met een retro vibe weer terug komen. Deze mooie zonnebril van Serengeti past mooi bij die trend.

Ook hebben wij wat leuk nieuws met betrekking tot de zonnebrillen. Vanaf 31 mei 2022 t/m 1 juli krijgt u 25% korting op Serengeti zonnebrillen en maakt u ook kans om een vouwfiets te winnen!

Woow!

Dit gave nieuwe merk voeren wij sinds kort in de winkel. We waren op zoek naar wat hips, wat kleurrijks en vooral even weer wat anders. Woow past daar perfect bij. Deze kleurrijke collectie met speelse vormen geeft de totale collectie in de winkel weer een vrolijke boost.

De bril die ik deze keer in de spotlight zet is de Break Free 2.

“Stated and refined glasses”

Free yourself and feel the spread of your
wings with BREAK FREE! A metal band
is the basis for this model which slaloms
between refinement and the provocative.

Breek uit je comfortzone met dit toffe montuur. Een speelse vorm en een prachtig gekozen kleurverloop in het montuur maken dit montuur tot een juweeltje. De vorm van het montuur geeft iedereen een open uitstraling en de kleuren geven net een tikje meer pit.

Een prachtige bril voor jong en oud.

Deze en de rest van de collectie zijn uiteraard in de winkel te bewonderen.

Tot snel!

Een jaar met veel veranderingen en innovaties binnen de collectie en in de werkplaats

En dan is het alweer december. Het jaar is voorbijgevlogen. Een jaar met veel veranderingen en innovaties binnen de collectie en in de werkplaats.

Qua monturen hebben we kennisgemaakt met de 3D-geprinte brillen van het merk VM l’Atelier. Prachtige lichtgewicht monturen en vol belofte over de toekomst van 3D-printen in brillenland.

In de werkplaats hebben we inmiddels ruimte gemaakt voor onze eigen slijpmachine. Hiermee kunnen we u nog sneller en beter van dienst zijn. We zijn erg blij dat we dit vakmanschap mogen uitoefenen in onze winkel.

Ook in de meetruimte is er wat veranderd. Sinds dit jaar hebben we hier onze eigen Fundus (netvlies) camera staan. Door deze camera kunnen we uw ogen nog beter onderzoeken en oogaandoeningen eerder opsporen.

Ook hebben we een nieuwe collega gekregen in Caroline. Met haar jarenlange ervaring en altijd met een lach is ze een goede aanvulling op ons team.

Allemaal mooie ontwikkelingen en veranderingen, wat zijn we trots op onze mooie winkel en dankbaar voor uw vertrouwen!

Dan nu, voor de laatste bril van de maand. Een bril uit de collectie van John Lennon Eyewear retro. De collectie staat bekend om de, uiteraard ronde monturen, in een vintage-moderne stijl. De bril die ik gekozen heb voor deze maand is rood met zwart. Uiteraard vanwege de kerst waar deze kleuren erg mooi inpassen.

Niet alleen de kleuren geven deze bril zijn unieke karakter, ook de prachtige afwerking zorgt ervoor dat deze bril een pareltje is. Aan de voorzijde van de verder metalen bril zit een zwarte acetaatplaat als het ware door het frame heen. Dit geeft een heel bijzonder effect alsof de bril uit 1 deel bestaat. Een prachtig staaltje vakmanschap waarmee u zeker bekijks heeft.

Deniz’ choice

Deze keer geen Inges choice, maar een Deniz’ choice.

Het was namelijk tijd voor een kinderbril in deze blog. En wie weet beter wat mooi is dan iemand die zelf ook een gave Rex & Sue bril draagt. Bij het rondkijken in onze kinderhoek met meer dan 200 monturen sprong deze er voor Deniz uit.

“De bril heeft hele mooie kleuren en doet me denken aan de herfst. Ik heb zelf ook een bril van dit merk en ze zitten ook nog eens heel erg lekker. Paars is ook mijn lievelingskleur. Als ik een nieuwe bril mag zou ik deze uitkiezen”

En gelijk heeft ze. Wat een prachtig montuur. De veren zijn inderdaad een mooie dieppaarse kleur. En het frontje heeft veel variatie in donkere tinten rood, paars en een tintje grijs. Een mooie combinatie voor een krachtige uitstraling.

Deze bril en nog veel meer gave monturen zijn te vinden in onze speciale kinderhoek.