Inge’s Choice: Odette Lunettes Mitchell

Zo aan het eind van het jaar kijken we rond in de collectie en zien we veel kunststof weer terug komen.

Desalniettemin heb ik voor de bril van december gekozen voor een metalen frame. Namelijk de Mitchell van Odette Lunettes.

Odette Lunettes wordt gezien als een tijdloos mode eyewear label met een edgy touch. In slechts 3 jaar tijd werd Odette Lunettes een populaire stijlreferentie in België en overschreed onlangs internationale grenzen. Veel beroemdheden hebben bewezen trotse ambassadeurs van Odette Lunettes te zijn.

Odette Lunettes is vooral geliefd bij het jonge publiek. Niet enkel jong qua leeftijd, maar vooral qua ingesteldheid. Want after all: age is just a number. Het zachte prijskaartje voor een Odette Lunettes is dan ook een sterke troef. Samen met de hippe en trendy brilmonturen, weet Eline De Munck menig brillenliefhebbers’ harten sneller te doen slaan.

De Mitchell draag ik zelf in het blauw en de unieke lijnen en vormen geven het montuur een tikje eigenwijsheid. Niet standaard, niet te wild maar precies goed.

Ook de overige monturen van Odette de Lunettes zijn zeker de moeite waard als je wat bijzonders wilt, iets hips, iets net een tikje anders en vaak ook nog in meerdere kleuren.

Zien we je gauw?