Contactlenzen

Contactlenzen zijn een heel fijn zichthulpmiddel wanneer je geen bril wilt dragen. Een groot voordeel van lenzen is dat je volledige gezichtsveld verbeterd wordt: je ziet dus alles om je heen scherp. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, zodat voor nagenoeg iedereen een passende lens te vinden is.

Zachte lenzen

Ervaar het ultieme comfort en de veelzijdigheid van zachte lenzen, verkrijgbaar als daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Onze professionele contactlensspecialisten helpen je graag bij het vinden van de perfecte optie die aansluit bij jouw behoeften. Deze lenzen zijn ook heel handig om naast een bril te dragen.

Zachte lenzen hebben een standaardmaat en zijn daarom niet voor iedereen geschikt. Speciaal voor de afwijkende vormen kunnen we maatwerklenzen maken.

Maatwerk zachte lenzen

Het kan zijn dat je een afwijkende oogvorm hebt en dat standaard zachte lenzen geen optie voor je zijn. Geen zorgen, ook dan kunnen we lenzen voor je aanmeten!

Met behulp van een topograaf maken we een gedetailleerd plaatje van je ogen en bepalen we nauwkeurig de vorm van je oog. Zo kunnen we maatwerklenzen maken die perfect zijn afgestemd op jouw ogen en de correctie die je nodig hebt.

Harde lenzen

Harde lenzen worden gemaakt van een hard materiaal en zijn precies op maat gemaakt voor jouw ogen en oogvorm. Doordat het materiaal minder poreus is, heb je minder kans op ontstekingen dan bij zachte lenzen.

Waarschijnlijk heb je wel wat langer nodig om aan je lenzen te wennen. Doordat de lenzen perfect voor jou zijn gemaakt, krijg je hiermee de beste correctie.

Nachtlenzen

Nachtlenzen corrigeren je zicht terwijl je slaapt. Dit is een goede oplossing wanneer je vaak last hebt van droge ogen, maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of wanneer je geen bril wilt dragen.

De nachtlenzen zorgen ervoor dat je hoornvlies iets platter wordt, waardoor je overdag weer scherp kunt zien. Wanneer je stopt met het dragen van de nachtlenzen, zullen je ogen binnen een paar dagen weer hun oorspronkelijke vorm aannemen.

Myopie Control lenzen

Myopie, ook wel bijziendheid genoemd, neemt hard toe. Je kunt dan niet goed meer zien op afstand. Speciale lenzen kunnen ervoor zorgen dat de ontwikkeling afgeremd wordt, zodat de ogen minder snel achteruitgaan.

Afhankelijk van het soort lenzen dat je kiest, zullen we afspreken hoe vaak je op controle komt en welke vloeistof je nodig hebt.

Wil je 100% zeker weten

of jouw zicht nog 100% is?

Om het gemak van het internet en de service en kwaliteit van een goede optiekzaak te kunnen bieden, leveren wij onze standaard zachte lenzen via LensOnline.

LensOnline is de grootste en meest bekende contactlenzensite van de Benelux én de enige die samenwerkt met ondertussen meer dan 100 contactlensspecialisten verspreid over België en Nederland. Zo worden de voordelen van internetprijzen gecombineerd met perfecte service, oogcontroles, afhaal- en verzendmogelijkheden.

Het volledige assortiment zachte lenzen dat wij leveren is te vinden op www.lensonline.nl

Voor de meest nauwkeurige oogmeting

De DNEye® 2+ Scanner van Rodenstock is de nieuwste techniek op het gebied van oogmetingen. Hiermee kunnen we niet alleen de sterkte van je ogen meten, maar ook de gezondheid ervan. Als resultaat krijg je de beste brillenglazen voor jouw ogen en profiteer je van het best mogelijke zicht.

We meten je ogen met maar liefst 7.000 nauwkeurige meetpunten
We bekijken de oppervlakte van je hoornvlies en de ooglengte
We kijken hoe je oog reageert op diverse lichtomstandigheden
© Auteursrecht - Roling Optiek