Brillen

Bij Roling Optiek vinden we het belangrijk dat er voor ieder wat wils is, voor jong en oud. We kijken graag samen met jou naar het soort bril dat je nodig hebt. Je kunt uit onze uitgebreide collectie ongetwijfeld een montuur vinden dat bij je past, want we zorgen ervoor dat je ruime keuze hebt uit modieuze én draagbare brilmode. Je kunt niet alleen kiezen voor diverse bekende ontwerpers, maar ook de minder voor de hand liggende merken ontbreken niet.

Enkelvoudige bril

Heb je moeite met het zicht op een afstand, dus dichtbij óf veraf? Dan is een enkelvoudige bril iets voor jou. Dit glas verbetert je zicht voor een specifieke afstand, bijvoorbeeld voor veraf of juist een leesbril.

Multifocale bril

Multifocale bril

Kan je zicht zowel dichtbij als veraf verbeterd worden? Dan is een multifocale bril iets voor jou! Er zitten twee sterktes in het glas, met een soepele overgang, zodat je op alle afstanden goed zicht hebt.

Beeldschermbril

Kijk je veel naar een beeldscherm en is je zicht dan niet optimaal? Misschien ervaar je zelfs klachten, zoals hoofdpijn of droge ogen. Een computerbril is afgestemd op jouw (kijk)afstand tot je beeldscherm, zodat je comfortabeler zicht hebt.

Onze merken

Theo

Al 25 jaar creëert Theo unieke brillen waar de liefde voor design, originaliteit en kwaliteit vanaf spat. Steeds weer worden er vernieuwende brillen ontwikkeld, altijd gekruid met een vleugje humor, eigenzinnigheid en toch dat hoekje-af. Die visie blijven ze ook trouw en het doel blijft hetzelfde: samen met de optieker de klant verrassen en hem als brildrager een unieke ervaring aanbieden.

Res/Rei

Bij Res/Rei gaat het om individualiteit. De unieke modellen zijn ontworpen zonder rekening te houden met trends. De bril wordt juist gezien als een hulpmiddel voor expressie. Zoals de ontwerper zegt: “Wij richten ons op de kleine details die aan het eind van de dag het verschil maken tussen the good en the exceptional“.

Volte Face

“Geïnspireerd door kunst, juwelen en haute couture”

De brillen van Volte Face hebben een elegante en unieke stijl. De details en het diverse materiaalgebruik maken de bril tot een kleurrijk accessoire. Vrouwen met oog voor detail zijn weg van Volte Face.

LighTec

De brillen van Lightec bieden de ideale combinatie tussen lichtgewicht monturen in combinatie met technische innovaties. De monturen van Lightec zijn voorzien van een schroefvrij scharnier dat betrouwbaar, efficiënt en minimalistisch is voor maximaal draagcomfort. De monturen met vloeiende lijnen en lichte materialen zijn zowel geschikt voor dames als heren.

Ana Hickmann

Deze brillen zijn speciaal voor de vrouw die ervan houdt om te experimenteren met kleuren en stijlen. In de collectie zitten monturen die staan voor vrijheid, casual chic en extreme vrouwelijkheid, zowel voor een nieuwe bril als zonnebril. De levendige collectie is zeker het bekijken waard.

Colibris

De brillen van Colibris zijn geweldig voor mensen met een klein gezicht. Andere brillenmerken bleken altijd te breed, groot en grof te zijn. De oplossing? Zelf brillen maken. Inmiddels zijn de brillen speciaal voor smalle gezichten populair over de hele wereld.

Freakshow

Reflect Yourself

Ontdek de Freakshow-collectie, bestaande uit trendy en moderne brillen. Gemaakt om de kunstenaar te onthullen die in je zit en je ware persoonlijkheid te laten stralen.

Rodenstock

Tijdloos klassiek of modern design? Dankzij de ervaring van meer dan 140 jaar Duits vakmanschap is elk montuur van Rodenstock een perfecte combinatie van technologie en design. De schitterende monturen staan dankzij hun uitstekende pasvorm garant voor optimaal draagcomfort.

John Lennon

Velen kennen de typische gouden vintage bril die John Lennon droeg en zo staat de bril ook bekend. De echte naam voor deze van origine Britse bril is “Windsor-bril”. John Lennon-brillen zijn goudkleurig, perfect rond en hebben een vintage uitstraling. In deze unieke collectie monturen is voor iedereen een perfect model te vinden.

Charmossa’s

Het was de droom van Carla Isabel Pires om haar eigen brillenmerk op te zetten met al haar passie en eigen ideeën. Carla is geïnspireerd door haar stad Barcelona, een kleurrijke, relaxte maar ook dynamische omgeving met alle facetten van kunst, kleur en leven. Als je van Mediterraans temperament houdt, dan houd je van Charmossas!

Marion Ramm

De moderne brilmonturen van Marion Ramm zijn voor iedereen. Klassiek stijlvol, kleurrijk en freaky of puur elegant – onze modellen hebben voor elk wat wils. Geniet van onze internationaal populaire collecties en ontdek jouw stijl.

Black Forest

De naam Black Forrest belichaamt alles waar dit merk zich mee identificeert: de natuur die het inspireert om nieuwe ontwerpen te maken, gestimuleerd door de eigen regio en de plek waar we ons het meest thuis voelen. Natuurlijk kwaliteit waar je op kunt vertrouwen.

Voor de meest nauwkeurige oogmeting

De DNEye® 2+ Scanner van Rodenstock is de nieuwste techniek op het gebied van oogmetingen. Hiermee kunnen we niet alleen de sterkte van je ogen meten, maar ook de gezondheid ervan. Als resultaat krijg je de beste brillenglazen voor jouw ogen en profiteer je van het best mogelijke zicht.

We meten je ogen met maar liefst 7.000 nauwkeurige meetpunten
We bekijken de oppervlakte van je hoornvlies en de ooglengte
We kijken hoe je oog reageert op diverse lichtomstandigheden

Wil je 100% zeker weten of jouw zicht nog 100% is?

© Auteursrecht - Roling Optiek